Hey lieve lezers!

Welkom op Flowers and Oceans! Ik ben Celina,  een avontuurlijke levensgenieter, die altijd in is voor avontuur en zich al snel ergens thuis voelt, al is het ergens in de rimboe van Suriname of in een klein dorpje in de outback van AustraliĆ«. Naast dat ik enorm van reizen hou, doe ik graag aan social media, fotografie, filmen, het schrijven van vlotte teksten en design.

Nadat ik een aantal jaar op reis ben geweest besloot ik in 2020 Flowers and Oceans te starten. Zo kan ik mijn eigen reistips met iedereen delen en lezers enthousiast maken over reizen. Je vind mij vaak buiten: surfen bij de Scheveningse Noorderhaven, hardlopen door het bos en fietsen door de duinen en in de Friese natuur zijn mijn hobby’s. Ik ben opgegroeid met enorm natuur liefhebbende ouders in Friesland en we waren dan ook vaak buiten en in de zomer altijd op Terschelling.

Over Flowers and Oceans

Flowers and Oceans is een reisblog waarin ik je tips geef over allerlei verschillende manieren van reizen. Daarnaast geef ik je informatie over duurzame onderwerpen, inspirerende (reis)verhalen en deel ik graag good vibes en positiviteit. Ik hoop dat je wat inspiratie uit mijn website kunt halen en zo zelf dat weekendtripje of de reis van je leven gaat maken!

Liefs, Celina.

Volg Mij Op Instagram