Suriname: Het land van de ongerepte jungles en de pindasoep

Suriname is een vruchtbaar land, met vele oerwouden en (oude) plantages. Van ananasplantages tot cashewnoten die groeien aan een boom, je kunt het je zo gek niet bedenken of Suriname heeft het. Het land is een waar paradijs aan verse vruchten, enorme avocado’s en de kokosnoten groeien letterlijk op iedere hoek van de straat. Ik heb de privilege gehad om er voor een halfjaar te wonen en er stage mogen te lopen voor een lokale krant, genaamd De West. Mijn allereerste keer op reis voor een langere periode én buiten Europa, dat was spannend! In dit artikel zal ik je iets meer vertellen over de mentaliteit, de keuken en wat er allemaal te beleven valt!

Lees meer over dit artikel op:

https://www.wearetravellers.nl/zuidamerika/suriname/surinaamse-cultuur/

Suriname cultuur
Surinaamse cultuur jungle
Surinaamse cultuur

Celina

Celina is een avontuurlijke levensgenieter, die altijd in is voor avontuur en zich al snel ergens thuis voelt, al is het ergens in de rimboe van Suriname of in een klein dorpje in de outback van Australië. Naast dat zij enorm van reizen houdt, doet zij graag aan social media, fotografie, filmen, het schrijven van vlotte teksten en design.

Nadat zij een aantal jaar op reis is geweest besloot ze in 2020 Flowers and Oceans te starten. Zo kan ze haar eigen reistips met iedereen delen en lezers enthousiast maken over reizen. Celina is vaak buiten te vinden: surfen bij de Scheveningse Noorderhaven, hardlopen door het bos en fietsen door de duinen en in de Friese natuur zijn haar hobby’s. Opgegroeid op het Friese platteland en met enorm natuur liefhebbende ouders is deze voorliefde haar met de paplepel ingegoten.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg Mij Op Instagram