Content en Copywriting

Als interpunctie je zuur zit, de zinsstructuur je duizelig maakt of grammatica niet je ding is, kan ik je helpen.

Copywriting en content creëren zijn essentieel om je bedrijf of merk bekender en meer zichtbaar te maken, maar de tijd nemen om al je gedachten vast te leggen kan een lange en ontmoedigende taak lijken…

Mijn taak is om te helpen je tijd op te schonen en jouw bedrijf op de markt te brengen.

Het enige dat je hoeft te doen, is contact opnemen. We kunnen afspreken met een kopje koffie, wandelen en praten, of als je (of ik) verder weg bent, kunnen we telefonisch, per e-mail of per Zoom aan de slag. Eerst stellen we vast wat je precies nodig heeft, en zodra ik alle benodigde informatie heb, zal ik een agenda opstellen van wat we gaan aanpakken. Daarna begin ik met het schrijven van creatieve inhoud die bij jouw merk past.

Kosten – per opdracht verschillend – ik reken niet voor consulten of meetings.


Liefs, Celina

Celina

Celina is een avontuurlijke levensgenieter, die altijd in is voor avontuur en zich al snel ergens thuis voelt, al is het ergens in de rimboe van Suriname of in een klein dorpje in de outback van Australië. Naast dat zij enorm van reizen houdt, doet zij graag aan social media, fotografie, filmen, het schrijven van vlotte teksten en design.

Nadat zij een aantal jaar op reis is geweest besloot ze in 2020 Flowers and Oceans te starten. Zo kan ze haar eigen reistips met iedereen delen en lezers enthousiast maken over reizen. Celina is vaak buiten te vinden: surfen bij de Scheveningse Noorderhaven, hardlopen door het bos en fietsen door de duinen en in de Friese natuur zijn haar hobby’s. Opgegroeid op het Friese platteland en met enorm natuur liefhebbende ouders is deze voorliefde haar met de paplepel ingegoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg Mij Op Instagram